MTSv3 Microsoft Edge Testing

Discussion in 'mTurk Scripts & Resources' started by Kadauchi, Sep 7, 2020.

  1. Kadauchi

    Kadauchi Administrator Former MTG MotM

    Messages:
    4,315
    Ratings:
    +8,282
    • Like Like x 7
  2. tylerindycolts

    tylerindycolts Active Turker

    Messages:
    898
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,187
    I just switched to Edge as my primary (it's just waaaay quicker on my crappy desktop) and this works pretty well!

    One thing I REALLY would like is if you could move MTS/Settings/Turkerview to the right of the Hit / Dashboard / Qualifications section. I think most of us are used to those being on the left, and it's just throwing me off, lol.

    [​IMG]
     
    • Like Like x 1
    Last edited: Sep 14, 2020
  3. Kadauchi

    Kadauchi Administrator Former MTG MotM

    Messages:
    4,315
    Ratings:
    +8,282
    I'll try it out today and see how I like it and let you know.

    The TurkerView link is from TVJS which you should uninstall since MTSv3 has all of its features.
     
    • Like Like x 1
  4. tylerindycolts

    tylerindycolts Active Turker

    Messages:
    898
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,187
    When I disable MTSv3 it moves to the right side

    upload_2020-9-15_16-14-6.png

    I'll remove it though, cause you're right the features overlap. Thanks for looking into the other part, it's super minor but it may bug a few people.
     
  5. Kadauchi

    Kadauchi Administrator Former MTG MotM

    Messages:
    4,315
    Ratings:
    +8,282
    Well the reason it was on the left was because that's where the TurkerView link was showing for me and I didn't want to change it up on people... Or at least I thought it was on the left.
     
    • Like Like x 1
  6. klyde

    klyde Turker

    Messages:
    66
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +126
    Whoa dude. I've been using the Chrome store version and didn't know you were working on an Edge version. I like this a lot.
     
    • Like Like x 1
  7. BluAngel

    BluAngel Well-Known Turker

    Messages:
    1,919
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +945
    I am just getting to trying Edge out. I must be missing something, I am not seeing how to leave a review about a hit I worked on this morning on Turkerview. In other browsers the Turkerview shows up on the left of the screen but I'm not finding it on my screen at all.
     
    • Like Like x 1
  8. klyde

    klyde Turker

    Messages:
    66
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +126
    Usually if you click the MTS icon in the top right it'll bring up. I think the thing on the left was there before too but I have bad memory so idk.
    [​IMG]

    For some reason mine isn't working. Didn't work yesterday either. Is there an issue right now, @Kadauchi or is this on my side?

    E: It shows Tuesday and Wednesday hits I've done but nothing after that.

    [​IMG]
     
    • Like Like x 3
    Last edited: Nov 28, 2020
  9. laby

    laby Survey Slinger Former MTG MotM

    Messages:
    11,890
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +29,041
    I was playing with Edge a little last week and had trouble figuring out how to review. I just did a hit there so I could post a screen shot for @BluAngel and noticed mine wasn't working either. @Kadauchi
     
    • Like Like x 2
  10. BluAngel

    BluAngel Well-Known Turker

    Messages:
    1,919
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +945
    Thanks for the reply. At least I know where to look now. Mine is blank like that and does not show a history of any of the requestors I have worked.
     
    • Like Like x 1
  11. Kadauchi

    Kadauchi Administrator Former MTG MotM

    Messages:
    4,315
    Ratings:
    +8,282
    I'll check it out and see what's up with it. Thanks!
     
    • Like Like x 2
  12. Kadauchi

    Kadauchi Administrator Former MTG MotM

    Messages:
    4,315
    Ratings:
    +8,282
    Found the issue (broken wage tracker)! I'll have a fix uploaded to Edge before end of day and it'll be a day or three before they approve and publish it.
     
    • Like Like x 2
  13. BluAngel

    BluAngel Well-Known Turker

    Messages:
    1,919
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +945
    Your awesome! Thank you very much!
     
    • Like Like x 1
  14. klyde

    klyde Turker

    Messages:
    66
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +126
    Thanks. Really loving this version of your script. Keep up the good work.
     
    • Like Like x 1
  15. Chardee

    Chardee New Turker

    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0
    Are we able to test this for chrome yet? And if not any ETA on release?
     
  16. ChrisTurk

    ChrisTurk Administrator

    Messages:
    51,974
    Ratings:
    +142,592
    My guess would be when the new year rolls over since it'll be dead until after XMas but I'll check w/ Kada tomorrow and make sure I'm not silently blocking this somehow & double check that.
     
    • Like Like x 2
  17. Chardee

    Chardee New Turker

    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0
    Thank you for the response Chris! And thanks to Kada and everyone that works on this extension, I really appreciate it!
     
  18. BluAngel

    BluAngel Well-Known Turker

    Messages:
    1,919
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +945
    Hey good morning and happy holidays to everyone. Since you were asking for feedback, I just noticed I am unable to submit a Turkerview Return Report for random hits while using MTS on Microsoft Edge. (Intermittent problem) The screen loads but in the middle of filling in the report the screen will begin to flicker and not allow me to fill it in. Hope this helps.
     
  19. Kadauchi

    Kadauchi Administrator Former MTG MotM

    Messages:
    4,315
    Ratings:
    +8,282
    Thanks! I'll check it out and see what's causing the issue.
     
  20. TKNO

    TKNO Well-Known Turker

    Messages:
    1,779
    Ratings:
    +1,695
    I upgraded to the new V3 on Chrome today but neither HC or HF make a noise when finding/catching at HIT....tried voice and sweet alerts.... the volume is at 100...music plays on youtube so I know it's not a computer setting...

    anyone else having this issue or am missing something super obvious?
    thanks